Az idei tanévben negyedik alkalommal rendezték meg a testnevelők a Toldi csúcsok versenyt, ami iránt egyre nagyobb az érdeklődés. A szépen csillogó érmek, a szép oklevelek, a csúcstartóknak a kupák és főként a dicsőségfalon látható fényképek komoly motivációt jelentenek a diákoknak.

Idén is 14 versenyszámban mérték össze tudásukat az indulók. Versenyszámonként az iskola 3-3 legtehetségesebb fiú és lány tanulója indult, de volt olyan versenyszám, ahol akár 5-6 diák is elindulhatott. Ennek megfelelően óriási versenyek alakultak ki. Volt olyan versenyszám, ahol folyamatosan nőtt az iskolacsúcs, egymás eredményét javították meg verseny közben a gyerekek.

A legnagyobb ovációt azonban egyértelműen az ingafutás három éve megdönthetetlen csúcsút megjavító Faragó István kapta. Aki valaha kipróbálta ezt a gyilkos próbát, az meg tudja erősíteni, hogy a 113 hossz lefutása micsoda kiemelkedő teljesítmény.

Meg kell még említeni Benson és Nyilas Anti parádés párharcát, ahol először Benson állította be az előző év csúcsát, amit épp Anti tartott, ám erre volt válasza a csúcstartónak, és újabb három centivel toldotta meg teljesítményét, így utasítva maga mögé kihívóját.

Gratulálunk valamennyi indulónak, helyezettnek és bajnoknak!

Bízunk benne, hogy jövőre is találkozunk minden indulóval, nézővel, szurkolóval!

toldi csucsok 2018 1

Benson szép technikával kivitelezett ugrása idén csak a 2. helyhez volt elegendő.

kmaszc logo Nfsz Logo logo sulinet Uj Mo Uj Szechenyi Terv Logo Kis Eu Logo pmkik logo nak logo emmi logo itm logo