A tantermen kívüli digitális munkarendről

A Magyarországon 2020. március 16-tól érvénybe lépő szabályok szerint iskolánkban (a Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban – Nagykőrösön) is bevezetésre kerül a digitális munkarend.

Hétfőtől tanulóink és tanáraink között elektronikus formában történik az oktatás, és a kommunikáció.

A pedagógusok hétfőn reggel 8:00-kor tájékoztatást (és segítséget) kapnak az egységesen használandó digitális munkarend szabályaira vonatkozóan.

A diákokat a megvalósítás módjáról, a tanárokkal való kapcsolatfelvételről az e-Kréta üzenő felületén keresztül értesítjük, ezért kérjük diákjainkat, folyamatosan figyeljék üzeneteiket.

A kollégista diákoktól kérjük, hogy amennyiben a kollégiumban maradt tárgyaikat (ruhákat, tankönyveket, füzeteket) szeretnék hazavinni, arra kizárólag HÉTFŐN (03.16.) 10:00 – 16:00 óra között lesz lehetőségük, ekkor biztosítunk kollégiumi nevelői jelenlétet a szobák kinyitásához.

Kérjük, hogy fokozott figyelemmel kísérjék a friss híreinket a www.toldi-nk.sulinet.hu oldalon, illetve iskolánk facebook oldalán (https://www.facebook.com/toldi.iskola).

Kedves Diákok! Tisztelt Kollégák!

Közös érdekünk és egyéni felelősségünk, hogy a kialakult helyzetben mindenki a legjobb tudása és akarata szerint mindent megtegyen a célok eléréséért. A digitális munkarend kihívás, nagyon nagy feladat tanárnak és diáknak egyaránt, de egyben egy óriási lehetőség, hogy a kialakult helyzet ellenére értelmes és hasznos feladatokat végezzünk el. Kérem, hogy mindenki vegye komolyan, és segítsük egymást!

Kisné Rózsa Ibolya
igazgató

kmaszc logo Nfsz Logo logo sulinet Uj Mo Uj Szechenyi Terv Logo Kis Eu Logo pmkik logo nak logo emmi logo itm logo