A lelkes szervezők idén hatodik alkalommal rendezték meg Kocsér és Kőröstetétlen között a Kutyakaparó futást, ráadásul idén ezt kétszer kellett megtenniük, hiszen a vírus miatt 2020. március 15-én a verseny elmaradt. Ezt pótoltuk szeptember 12-én.

Az időjárás kegyes volt hozzánk, így szikrázó napsütésben készült a többi, mint 250 futó az általa kiválasztott távra. A legkisebbek 1848 métert futottak, a profik 10000 méteren mérhették össze tudásukat. A legnépesebb mezőny idén is 5545 métert futott. A közös mozgás öröme, a futás szépsége, a táv legyőzésének öröme ismét sok-sok embert csábított ki a természetbe, és valóban örömteli volt látni, hogy az alig 6 évestől a 82 éves legidősebb résztvevőig mindenki eredményesen teljesítette a távot.

Köszönet illeti a szervezőket, akik frissítővel, gyümölccsel, energiaszelettel, szőlőcukorral és persze éremmel és pólóval vártak minket. Szeretnék köszönetet mondani Pénzes Róbert testnevelőnek, aki megszervezte a Toldi iskola részvételét, összehozta a lelkes pedagógusokból és diákokból álló csapatot, így idén is öregbíthettük iskolánk hírnevét! Jövőre ismét ott leszünk!

kutyakaparo futas 2020

kmaszc logo Nfsz Logo logo sulinet Uj Mo Uj Szechenyi Terv Logo Kis Eu Logo pmkik logo nak logo emmi logo itm logo