2016. november 17-én és 22-én rendezték meg a Toldi iskolában a már hagyományosnak mondható nyílt napot. A rendezvényen közel 400 látogató kaphatott betekintést az iskola mindennapi életébe.

A bevezető köszöntő után a vendégek csoportokban járhatták be az intézmény épületeit. Összesen kilenc helyszínen kaptak ízelítőt az itt tanulható szakmákról. Az aulában kiállítás keretében mutatkoztak be a főbb képzési irányok, az érdeklődők kérdéseikre az adott szakmát tanuló Toldis pedagógusoktól és diákoktól kaphattak hiteles válaszokat.

A pék tanműhelyben a saját maguk által készített és a szakoktatók által kisütött brióst fogyaszthatták el a nyolcadikosok, a cukrásztanműhelyben pedig a sütemények készítésének fázisaival ismerkedhettek meg.

Nyiltnap 2016

Jártak az iskola fóliasátrában és az üvegházban is, ahol a kertész tanulók aktuális, napi munkafolyamatait tekinthették meg. Játékos feladatok megoldása után a legügyesebbek cserepes növényeket kaptak ajándékba. A pneumatika teremben kipróbálhatták az érdeklődők a kapcsolótáblákat, majd az ipari robot munkáját figyelhették meg.

Az informatika teremben az ECDL vizsgalehetőségekről kaptak részletes tájékoztatást a hozzánk érkezők, majd az interaktív tábla lehetőségeit is kipróbálták, segítségével játékos feladatokat oldottak meg. A laborban 4 különböző kísérlet útján az analitika szépségeibe kaptak rövid betekintést. A séta során bemutatókat is láthattak az iskola külföldi kapcsolatairól, mind a szabadidős, mind a szakmai gyakorlati lehetőségekről.

A kollégium programjairól a kollégiumvezető nyújtott sok-sok információt, az udvaron pedig az illatos kürtöskalács és kenyérlángos csalogatta a kemencéhez a diákokat. Ebben a tanévben újdonságként jelent meg, hogy az ide érkező látogatók az iskola által előállított termékekből tombolatárgyakat kaptak ajándékba.

kmaszc logo Nfsz Logo logo sulinet Uj Mo Uj Szechenyi Terv Logo Kis Eu Logo pmkik logo nak logo emmi logo itm logo