Felhívás

Meghívó 

A TOLDIS ÖREGDIÁKOK 2016. ÉVI

TALÁLKOZÓJÁRA

Szeretettel várunk 2016. február 27-én (szombaton) 16 órától minden egykori Toldis diákot a Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégiumba. (Nagykőrös, Ceglédi út 24.)

Kérjük, a jelentkezési lapot juttasd el az általad elérhető volt iskolatársaidnak is, mert felhívásunk nem biztos, hogy mindenkihez eljut. Néhány nagyobb élelmiszeripari üzemnek is megküldjük a tájékoztatónkat. Keresd a portán!

Letölthető meghívó: DOCX, PDF
Letölthető jelentkezési lap: DOCX, PDF
Letölthető tudnivalók, program: DOCX, PDF

Program

  • 12 órától a megrendelt szállások elfoglalása.
  • 16 órától vendégvárás. (Keresd meg a volt osztálytársaidat és osztályfőnökeidet!)
  • 17 órától rendhagyó osztályfőnöki órák az előre lefoglalt termekben azoknak, akik erre az időpontra szervezik az 5-10-15-20-25-30-35-40-45-50 éves találkozójukat.
  • 18-21 óráig vacsora (és nosztalgiázás) az ebédlőben, önkiszolgáló rendszerben. Vacsora után az osztályok részére a tantermekben tovább folytatódhat a meghitt beszélgetés, amennyiben igény van rá. Ilyen irányú igényedet jelezd előre a jelentkezési lapon vagy telefonon.
  • 18 órától játszik a zenekar a zsibongóban, a tánc kifulladásig tart.
  • 23 órakor tombola.

A büfé működik. A ruhatár ingyenes, kérjük, használjátok! A szállást igénylőknek az iskola zárt területén is lehet parkolni igény szerint, ennek díja 200 Ft, ami helyben fizetendő.

A kollégiumi szobákban az elhelyezés kívánság szerint vagy családonként történik. Az ágyneműt mindenki maga veszi fel egyénileg és húzza fel, mint a régi szép időkben. A kollégiumot kérjük vasárnap 12 óráig elhagyni, a szobák kulcsát és az ágyneműt leadni!

A kollégiumban és az iskola egész területén valamint a kerítése mentén tilos a dohányzás!


Töltsd ki a jelentkezési lapot, a feltüntetett forint összegek alapján kiszámolva a szolgáltatások végösszegét. Ezt a végösszeget kérjük a visszaküldött jelentkezési laphoz csatolt postai utalványon (rózsaszín csekk) vagy iskolánkban Rupp Zsoltnénál befizetni.

Fontos! A befizetést igazoló dokumentum fénymásolatát küldd vissza az iskolába, beszkennelve e-mailben is megteheted!

Cím: Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium

„ÖREGDIÁKTALÁLKOZÓ”  2750 Nagykőrös, Ceglédi út 24.

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Vacsoraigénylés, szállásigénylés és a pénzbefizetés határideje: 2016. február 17-ig.

A megjelölt határidő után nem áll módunkban vacsoraigénylést elfogadni.

A belépőt, étkezési jegyet, szállásjegyet a helyszínen (főporta) veheted át február 27-én, 12-21 óráig. A belépők a helyszínen is megvásárolhatók.

Tombolatárgyakat tőled vagy a munkahelyedtől szívesen elfogadunk és előre is köszönjük. Kérjük a jelentkezési lapon a felajánló nevét tüntesd fel!

Tisztelettel kérünk titeket, hogy írjatok pár visszaemlékező sort az iskolai élményeitekről vagy arról, hogy mit jelentett nektek TOLDISNAK lenni. Az iskolai évkönyvben szeretnénk megjelentetni és a mai ifjúságnak példaképp állítani egy-két sikertörténetet. Köszönjük.

kmaszc logo Nfsz Logo logo sulinet Uj Mo Uj Szechenyi Terv Logo Kis Eu Logo pmkik logo nak logo emmi logo itm logo