Felhívás

Ujra Pekcukrasz 2

ÚJ LEHETŐSÉG, ÚJRA INDULÓ SZAKMA

A közelmúlt igen népszerű, de az utóbbi néhány évben mostoha sorsú pék-cukrász képzése újra indulhat a Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskolában.

Iskolánk fenntartója, a Földművelésügyi Minisztérium tájékoztatása szerint a korábban megszüntetett pék-cukrász szakma újra visszakerülhetett az OKJ-s szakmák sorába, OKJ száma
34 541 11 lett. Intézményünk, mint az FM fenntartásában működő élelmiszeripari iskola, s mint ezen szakmai képzésben korábban jelentős sikereket elérő intézmény nagy várakozással tekint az új lehetőség elé és várjuk, hogy az FM kidolgozva a jelentkezési feltételeket megadja az engedélyt az indításra!

Ezúton szeretnék felhívni a szakmát választó nyolcadikosok figyelmét az új lehetőségre.

Kérjük, hogy akit ez a nagyon népszerű, a munkaerő-piac oldaláról is nagyon keresett, két szakma előnyeit is magában foglaló képzés érdekel, folyamatosan figyelje híreinket, s amíg új tagozatkódot nem tudunk adni, addig a jelentkezési lapon a pék képzésünk kódját (0211) jelöljék meg, s belső átirányítással fogjuk tudni az új képzésre átirányítani a pék-cukrász szakma iránt érdeklődő jelentkezőket.

Várjuk a 8. osztályos diákok jelentkezését erre a „régi-új” pék-cukrász szakközépiskolai képzésünkre! Nagy tapasztalattal és kiváló eredményekkel rendelkező gyakorlati oktatóink, jól felszerelt és termelési tevékenységben élen járó pék és cukrász tanműhelyeink várják a szakma iránt érdeklődő, elkötelezett diákokat, akik az Erasmus Plusz program keretében külföldi szakmai gyakorlatokra is jelentkezhetnek, s tovább öregbíthetik a Toldi jó hírnevét!

kmaszc logo Nfsz Logo logo sulinet Uj Mo Uj Szechenyi Terv Logo Kis Eu Logo pmkik logo nak logo emmi logo itm logo